3D printere

3D printer fra Creality, Bambu Lab, Prusa, Anycubic, Raise3D, CreatBot, Formbot, Kings, Flsun, Ankermake, mf. Vi forsøger at være skarpe på prisen og altid yde en god service. Vi har printere til begynderen, til entusiasten, til skoler eller til arkitekten som skal fremvise sit design, mv. 3D printere er i dag nået så langt i teknologien, at selv de billige printere til 2000,- kr. er velkørende og i god kvalitet. Derfor handler det mere om byggestørrelse og features. Se det spændende udvalg af 3D printere og er du i tvivl, så ring til os og få en snak:
Læs mere.

AnyCubic 3D printere

Vi har valgt at satse på DLP 3D printere fra AnyCubic, da de laver nogle virkelig gode Resin printere. Vi har også enkelse lækre FDM printere fra Anycubic.

Bambu Lab 3D printere

Bambu Lab er en kinesisk producent, som har satset alt på at lave højtydende, lynhurtige 3D printere, som bare virker.

Lige nu er deres billigste model A1 og deres dyreste model X1 som også fås i Combo versionen, hvor der medfølger Bambu Lab’ AMS farve skifte station.

Bambu Lab 3D printere er med sine smarte features og elektronisk overvågning nogle ultimativ og lynhurtige 3D printere. De er brugervenlig, laver print i høj kvalitet og har en generel høj driftsikkerhed.

Printerne kan udbygges med det automatiske materiale system (AMS) til fler-farve-print.

Perfekt til begyndere, professionelle eller andre, der nyder det sjove ved kreativ 3D print.

Bambu Lab 3D printere designet til nem opsætning og brug på få minutter.

Creality 3D printere

Creality er en kinesisk producent, som virkelig slog igennem med deres prisbelønnede CR-10 model. Det er efterfølgende blevet til en lang række velkørende 3D printere, som hele tiden bliver forbedret med nye features. Der er produceret mere end 500.000 Creality printere og derfor findes der et stort entusiastisk community, der gør det let at finde input, support og fede modifikationer til din printer. Creality’ 3D printere er altid et sikkert valg.

Ender serien kommer mere adskilte end CR serien gør, så der er lidt mere at bygge, inden printeren er klar til brug. Der medfølger vejledning til dette og det burde være nemt for de fleste.

CreatBot 3D printere

CreatBot er en kinesisk producent, som laver nogle seriøse 3D printere.

Vi har valgt at satse på deres lidt større printere med stor byggevolumen. Her skiller CreatBot sig nemlig ud, da priserne stadig er spiselige. Desuden kommer mange af dem med en hot-end som kan gå over 400°C og det giver nogle spændende muligheder i materialevalg.

Vi kan desuden skaffe mange andre modeller fra CreatBot, så kontakt os gerne, hvis du skulle have andre modeller i tankerne.

Formbot 3D printere

Formbot Voron kommer som et high-end 3D printer byggesæt og er ikke egnet for begyndere i 3D print. Der skal desuden bruges en masse 3D printede dele til disse printer og disse medfølger ikke.

Koncept bag Voron printere

Voron har specialiseret sig i at sammensætte kvalitets dele fra forskellige producenter, til nogle fantastisk gode printere. Voron laver en stykliste med hvad der skal indkøbes, for at bygge deres printere. Formbot har så valgt at indkøbe disse dele, som et bygge sæt, hvor alt undtagen de 3D printede dele indgår. Det sparer dig for en masse bøvl med at skulle købe komponenter fra en lang række producenter. Du har så en spændende og udfordrende opgave med at bygge printeren helt fra bunden. Men så har du også en helt igennem fantastisk 3D printer.

Prusa 3D printere

Prusa producerer nogle af de mest anerkendte og anmelder roste 3D printere lige for tiden. Prusa er bare et godt valg til den private entusiast. Deres printere laver bare et virkelig flot stykke arbejde med modeller i høj kvalitet.

Raise3D printer

Professionelle 3D printere fra Raise3D er konstrueret til industriel brug. De er bygget til altid at levere print i højeste kvalitet og er samtidig brugervenlige.

Flsun 3D printer

Flsun er mest kendt for deres delta 3D printere, som er lynhurtige og samtidig printer virkelig flotte modeller. Vil du have høj hastighed, er det værd at kigge på Flsun’s printere.

Ankermake 3D printer

Ankermake har med deres M5 model lavet er super brugervenlig 3D printer. Den er super hurtig og med en masse features som, indbygget AI kamera, timelapse video, wifi, 7×7 auto nivellering og meget mere. En virkelig fed printer til en skarp pris.

Viser 1–30 af 59 resultater

Indkøbskurv
Scroll to Top