Filament til din 3D printer

Vælg mellem vores forskellige plastik typer og farver af PolyMaker, FormFutura, FillaLab eller PriGo’ kvalitets filament, til din 3D printer. Vores PriGo filament bliver produceret af en anerkendt europæisk producent. Plastik tråden skal altid leve op til en høj kvalitetskontrol, som sikrer en ensartethed og altid høj kvalitet.

Du kan søge efter bestemte typer eller farver i produkt filteret. Vælg mellem PLA, ABS, PETG, ASA, Carbon, Cobber, Wood, TPU, mv.

Vi udvider løbende vores sortiment og vi hører gerne fra dig, hvis du har specielle ønske til, hvad vi skal indkøbe. Søger du mere viden om brugen af de forskellige typer, samt deres udfordringer, kan du læse vores Filament Guide.

Viser 1–30 af 182 resultater

PriGo 3D Filament

Kvalitets filament til rimelige priser. PriGo filament bliver produceret i Holland hos MCPP som er en del af Mitsubishi Chemical. Her er der styr på productions processerne og at kvaliteten altid er i top, så du får en ensartet filament som er nem at 3D printe med.

PLA, Tough PLA, Mat PLA, Satin PLA, Glitter PLA, ABS, PETG, ASA, TPU, Nylon, Cobber, Wood, Carbon, mv.

Se udvalget her

FilaLab 3D Filament

FilaLab filament er vores billigste filament, men er stadig i en god kvalitet og let at printe med.

Vælg mellem forskellige plastik typer og farver af kvalitets filament til din 3D printer. FilaLab er en europæisk producent, som laver filament i høj kvalitet. Fx. er deres diameter tolerance helt nede på 0,03mm. Det er kun de bedste, som kan præstere dette. Desuden kører rullerne godt i Bambu Lab AMS.

PLA, PCTG, PETG, ABS .

Se udvalget her

FormFutura 3D Filament

FormFutura filament er også et Hollandsk firma. De producerer selv deres filament. Også her er kvaliteten helt i top. FormFutura har high-end filament i deres sortiment. Vi har dog ikke valgt at have hele deres sortiment, men alt kan skaffes hjem på få dage. Så ta' gerne et kig på FormFuturas filament udvalg.

rPLA, ColorMorph PLA, rPET, HDglass PETG.

Se udvalget her

PolyMaker 3D Filament

polyMaker er en af verdens største  filament producenter. De har et kæmpe sortiment i et hav af farver og plast typer. Alle sammen er i virkelig høj kvalitet. Vi udvider løbende udvalget, men sig gerne til hvad du ønsker at vi skal købe hjem. PolyMaker går meget op i miljøet og har fx lavet PolyTerra PLA serien. som giver et plantet træ for hver solgt rulle PolyMakers filament udvalg.

PolyTerra PLA, PolyLite PLA, PolyLite PETG.

Se udvalget her

Indkøbskurv
Scroll to Top