Creality Logo

Creality 3D printere

Creality 3D printere er et kinesisk produkt, som virkelig slog igennem med deres prisbelønnede CR-10 model. Det er efterfølgende blevet til en lang række velkørende 3D printere, som hele tiden bliver forbedret med nye features. De producerer årligt op mod 1.000.000 3D printere og derfor findes der et stort entusiastisk community, der gør det let at finde input, support og fede modifikationer til din printer. Creality 3D printere er altid et sikkert valg.

Viser alle 13 resultater

Creality modeller

Ender

Ender serien er Crealitys billigste modeller. Tidligere kom de altid meget adskilte, men er efterhånden oftest næsten helt samlede. Ender 3D printerne er velkørende og gode til begynderen. De kommer i forskellige varianter. Vi har satset mest på Ender-3 og Ender-5 serien. Disse kommer i forskellige prislejer, med varierende udstyr. Ender-3 hører til blandt de mest solgte printere i verdenen og er et altid sikkert valg.

CR

CR serien er Crealitys mere seriøse 3D printere. De er oftest større i byggemål og har generelt mere udstyr og flere features. Især CR-10 modellerne har igennem mange år være valgt blandt entusiasternes foretrukne 3D printere.

Lukkede Creality 3D printere

Ender og CR printerne er oftest åbne maskiner. Creality laver også lukkede 3D printere. Pt. er K1 og K1 Max meget populære og har taget kampen om med de dyrere printere fra Bambu Lab. Med K1 modellerne er der fokus på print hastighed og bruger venlighed. Her har det hele fået en ekstra tand på kvaliteten for at opnå den høje printhastighed og stadig lave flotte print. Creality har også andre fine lukkede 3D printere. Nogle i meget store byggemål.

Indkøbskurv
Scroll to Top