3D Print Service

Vi tilbyder professionel 3D print service gennem vores samarbejdspartner i Kina. Kings bygger store professionelle SLA printere og tilbyder også levering af 3D printede emner i ekstremt høj kvalitet op i meget store størrelser.

  • Konkurrence dygtige priser
  • Høj kvalitet
  • Flot overflade finish
  • Store emner på op til 1700x800x600mm
  • Levering på 1-2 uger

 

 

Kings Logo

Om Kings SLA 3D print service

Kings:

Kings er en højteknologisk virksomhed, der har været dedikeret i at udvikle og producere højteknologiske SLA 3D-printere siden 2008, og som siden er vokset hastigt i størrelse. De er nu blandt de førende inden for teknologien. Dette skyldes deres kontinuerlig innovation af SLA 3D-printere med tilpasset software, højhastighedsprint, stor printskala og høj drift stabilitet.

Kings bruger internationalt annerkendte komponenter, som fx. Optowave laser fra USA og Scanlab galvanometer fra Tyskland. Dette sikrer høj driftsikker og høj kvalitet på nøglekomponenter.

SLA:

SLA står for StereoLitografi Apparat. Det er 3D print teknologi hvor en UV laser ophærder en Resin væske. Denne 3D print metode giver en ekstrem nøjagtighed og en flot finish som med længder slår FDM teknologien (Smeltet plastik tråd).

SLA modeller

3D Print Service:

Hobby projekter, Prototyper, Produktion, Arkitektur modeller, Kunst, mv.

Praktik: Vi sender din STL cad fil til Kings i Kina. Kings har en stor SLA print farm i forbindelse med deres printer produktion. De renser og efterbehandler emnet og sender det færdige print til Danmark i løbet af få dage.

Leveringstid: Det tager typisk 3-5 dage for Kings at printe modellen. Dertil kommer ligeledes 3-5 dages fragt til Danmark.

Materialer: Kings tilbyder forskellige Resin/plastik typer. Vi fremsender gerne data på de forskellige materialer, så du kan foretage det rette valg. I PDF skemaet nedenfor, kan du se hvilke muligheder der er.

Priser: Modellerne bliver afregnet i Kr./Gram. Priserne kan ses i PDF skemaet nedenfor. Dertil tager vi et ekspeditionsgebyr på 500,- kr. ex. moms plus fragt prisen, som typisk ligger på 250-500,- kr. ex. moms.

Kvalitet: Alle print bliver lavet på professionelle SLA printere. Overflade kvaliteten er exceptionel og slet ikke som mange kender det fra typiske FDM printere som printer med en plastiktråd og hvor lagene er tydelige. På Kings SLA printere bliver overfladen glat som vi kender det fra støbte plast emner.

Byggestørrelser: Kings tilbyder i størrelser fra de helt små detaljerede emner til de kæmpe store modeller. Maks bygge størrelse er 1700(X) x 800(Y) x 600(Z) mm. Det er nok til fx at printe en kofanger til en bil.

Efterbehandling: Det er muligt at få enmet malet/lakeret efter print. Vi indhenter gerne priser på dette.

3D print service kofanger
SLA print farm hos Kings
home appliance
medical
shoe sole
animation
Produkt detaljer
Vertical Resolution Ratio0.0005mm
Repeat Positioning Accuracy±0.01mm
Layer Thickness0.05mm~0.25mm
AccuracyL≤150mm, ±0.1mm; L>150mm, ±0.1%*L
Maks print størrelse1700(X) x 800(Y) x 600(Z) mm
Indkøbskurv
Scroll to Top