FilaLab Logo

FilaLab Filament

FilaLab filament er vores billigste filament, men er stadig i en god kvalitet og let at printe med.

Vælg mellem forskellige plastik typer og farver af kvalitets filament til din 3D printer. FilaLab er en europæisk producent, som laver filament i høj kvalitet. Fx. er deres diameter tolerance helt nede på 0,03mm. Det er kun de bedste, som kan præstere dette. Desuden kører rullerne godt i Bambu Lab AMS.

Vi udvider løbende dette sortiment og vi hører gerne fra dig, hvis du har specielle ønske til, hvad vi skal indkøbe. Søger du mere viden om brugen af forskellige filament typer, samt deres udfordringer, kan du læse vores Filament Guide.

Viser alle 27 resultater

FilaLab 3D filament typer

PLA filament

PLA filament er lavet på plantebaseret olie og afgiver ikke synderlig lugt eller dampe under print. PLA er den plastiktype vi altid anbefaler begynderen, da den er let at printe med. Desuden er PLA billig og fås i mange farver.

PETG

PETG er stærk, lugt neutral og let at printe med. Disse egenskaber, sammen med den høje slagstyrke, fremragende fleksibilitet og praktisk talt ingen krympning, gør PETG til et genialt materiale, som kombinerer fordelene ved både PLA og ABS. Filamentet absorberer ikke vand efter at det er printet. Samtidig kan det modstå en del forskellige stærke kemikalier.

PETG er et Glykol modificeret version af PET (PolyEtylene Terephthalate), som almindeligvis bliver brugt som vandflasker.

Generelt er PETG et materiale som vi er ret begejstrede for. Det betyder ikke at det er perfekt til 3D print, men det giver nogle rigtig brugbare emner, som stadig er rimelig nemme at printe.

PCTG

PCTG tilhører samme familie af polyestere, som den mere populære PET-G. Sammenlignet med dets mere populære modstykke, tilbyder PCTG øget slagstyrke og  temperaturbestandighed, hvilket gør det til et fremragende alternativ til PET-G.

Denne filament kræver ikke et opvarmet kammer, hvilket gør den ideel til brug med hjemmeprintere. Det sikrer høj dimensionsstabilitet og lav krympning ved nedkøling. Det gør det til et let-at-printe materiale, selv for folk uden megen erfaring med 3D-print.

Indkøbskurv
Scroll to Top