FormFutura Logo

FormFutura Filament

Vælg mellem forskellige plastik typer og farver af FormFutura’ kvalitets filament til din 3D printer. FormFutura er en anerkendt europæisk producent. Plastik tråden skal altid leve op til en høj kvalitetskontrol, som sikrer en ensartethed og altid høj kvalitet.

Vi udvider løbende vores dette sortiment og vi hører gerne fra dig, hvis du har specielle ønske til, hvad vi skal indkøbe. Søger du mere viden om brugen af forskellige filament typer, samt deres udfordringer, kan du læse vores Filament Guide.

Viser alle 22 resultater

FormFutura 3D filament typer

 

rPLA filament

rPLA filament er lavet på genbrugt PLA. Dog er der fuldstændig styr på kvaliteten, så der altid laves en fuldt ud god filament. rPLA er nem at printe med og kommer med en let mat finish. Den er lavet af 100% genanvendt plast. Rulle og indpakning er lavet af genbrugspap og er alle 100% genanvendelige.

ColorMorph PLA filament

PLA ColorMorph filament er en meget blank og flot filament med to farver. De to farver er mikset sammen, så den færdige model får et flot farveskiftende look. Hvis modell drejes, vil den skifte mellem de to farver.

rPET filament

FormFutura rPET er en af de mest bæredygtige Filamenter der findes på markedet. Den er lavet af 100% genanvendt plast. Rulle og indpakning er lavet af genbrugspap og er alle 100% genanvendelige.

Denne FormFutura rPET er ikke kun venlig for miljøet, men også for din pengepung, da den prismæssigt ikke er dyrer en almindelige PETG filamenter. Samtidig er det en high-end kvalitets filament, som er lige så nem at printe med, som FormFuturas andre EasyFil PET Filamenter. ReForm rPET er desuden et valideret Partner materiale af Ultimaker og print profiler findes på Ultimaker Marketplace.

HDglass PETG filament

FormFutura PETG  er en high performance filament, der med en unik PETG formel giver høj styrke, høj glans og rimelig transparens.

HD står for “Heavy Duty”, da HDglass er udviklet til at have optimal termisk stabilitet og perfekt 3d print flow. Det giver en filament som er nem at printe med og som får en flot finish. Samtidig bliver den stærk, robust og temperatur stabil

FormFutura PETG  er stærk, lugt neutral og let at printe med. Disse egenskaber, sammen med den høje slagstyrke, fremragende fleksibilitet og praktisk talt ingen krympning, gør PETG til et genialt materiale, som kombinerer fordelene ved både PLA og ABS. Filamentet absorberer ikke vand efter at det er printet og kan bruges sammen med fødevarer. Samtidig kan det modstå en del forskellige stærke kemikalier.

PETG er et Glykol modificeret version af PET (PolyEtylene Terephthalate), som almindeligvis bliver brugt som vandflasker.

Generelt er PETG et materiale som vi er ret begejstrede for. Det betyder ikke at det er perfekt til 3D print, men det giver nogle rigtig brugbare emner, som stadig er rimelig nemme at printe.

Indkøbskurv
Scroll to Top