Raise3D E2 – 3D Printer

Professionel 3D Printer

Print størrelse på:

330 x 240 x 240 mm

  • Dobbelt og uafhængige printhoveder
  • Lukket printer
  • Auto bed leveling
  • HEPA Luftfilter, wifi, kamera, mv.

29.900,00 kr.

Lagerstatus: På fjernlager. 2-5 dages leveringstid

Varenummer: 95000115 Varekategorier: , Tags: ,

Raise3D E2 - Professionel 3D printer

Raise3Ds E2 Serie er professionelle 3D printere, der opfylder krav til både produktion og hurtige prototyper med høj præcision og stabil drift, døgnet rundt. E2 kommer med en byggevolumen på 330x240x240 mm.

Maskinen er bygget i høj kvalitetog desuden designet til at være yderst brugervenlig.

E2-seriens dobbelte uafhængige printhoveder, virker glimrende sammen med Raise3Ds 3D-printer software, der inkluderer et 3D-slicer program, ideaMaker, en åben software template kaldet ideaMaker Library og det webbaserede 3D-printer software RaiseCloud.

Hvad er IDEX? Hvorfor er IDEX vigtigt?

IDEX står for "independent dual extruders", hvilket betyder, at printhovederne kan arbejde uafhængigt af hinanden, langs den samme X-akse.

Med IDEX kan det ene printhoved parkeres ude i siden, mens det anden hoved printer modellen. Dette minimerer risikoen for, at dysen på det passive hoved forstyrrer printjobbet.

Raise3D E2 IDEX betyder independent dual extruders
Raise3D E2 Mirror mode

Mirror Mode and Duplication Mode

IDEX kan udføre to specialiserede og unikke funktioner, Mirror Mode og Duplication Mode.

Mirror Mode printer en model og en spejlvendt udgave af den samme model, på samme tid. Det er praktisk, da det eliminerer behovet for at oprette en ekstra design fil, til den spejlvendte model.

Duplication Mode er synkroniseret udskrivning, hvilket betyder, at den bruger begge ekstrudere til at udskrive en model plus en nøjagtig kopi af denne model, på samme tid. Det kan fordoble produktionskapaciteten.

Easy Swap-printhoveder

Easy Swap-printhoveder er en praktisk funktion i E2. Printhovederne er super nemme at fjerne, hvilket gør det hurtigt at skifte et printhoved.

Med ekstra Easy Swap-printhoveder kan der nemt skiftes til et hoved med hærdet nozzle eller en nozzle i en anden størrelse.

Raise3D E2 med udskifteligt printhoved
Raise3D E2 Auto bed leveling

Auto Bed Leveling

En plan printplade er en vigtig bidragsyder til kvaliteten af det endelige print resultat.

Brugervenlige 3D-printere, som E2, har imidlertid Auto Bed Leveling. Der bruges en sensor til at måle afstanden mellem printpladen og nozzlerne på forskellige steder og bruger denne information til at justere nozzlen for at sikre, at den rigtige afstand mellem pladen og nozzlen opretholdes under printning. Dette betyder, at ekstruderen kan justere til mindre overfladekonturændringer, hvilket resulterer i forbedret vedhæftning og bedre printkvalitet.

Fleksibel byggeplade

Byggepladen er vigtig for en god vedhæftning af den printede model.

E2 har BuildTak FlexPlate, som er en fleksibel byggeplade. BuildTak FlexPlate bøjer, hvilket muliggør nem fjernelse af 3D-printede dele. Det minimerer potentielle skader, der kan opstå på det endelige print, når det fjernes fra pladen. Det er super nemt.

Raise3D E2 med fleksibel bed
Raise3D E2 med indbygget kamera

Live overvågning med HD-kamera

Raise3D E2 har indbygget HD-kamera til at overvåge hele 3D-printprocessen. Kameraet forbinder til RaiseCloud og herfra giver det brugerne mulighed for at overvåge hvert printjob, mens du er på farten. Det giver ro i sindet.

Med op til 300°C på hotend, kan Raise3D E2 printe med det meste:

PLA/ ABS/ HIPS/ PC/ TPU/ TPE/ PETG/ ASA/ PP/ PVA/ Nylon/ Glass Fiber Infused/ Carbon Fiber Infused/ Metal Fill/ Wood Fill

Raise3D Pro3 Filament Udvalg

Raise3D E2 - Sikkerhed

Raise3D E2 Filament Sensor

Genstart efter strømafbrydelse.

En strømafbrydelse eller manglende filament kan medføre, at et printjob går tabt, hvis de opstår midt i processen. E2 har filamentsensor på sine ekstrudere for at pause, når filamentet er ved at løbe tør. Ligeledes har også en strømtabsfunktion til at gemme udskrivningsstatus i tilfælde af strømafbrydelse. Når strømmen genoprettes, kan den fortsætte med at printe.

 

Dørsensor

En anden sikkerhedsfunktion ved E2-serien er, at den automatisk kan registrere, når en dør åbnes, og straks sætte printet på pause.

Raise3D E2 Dør Sensor

E2 er kompatibel med en lang række filament typer, så det kan opfylde jeres projektkrav

Afhængigt af projektets formål, kan mere end én filament type være nødvendig for, at imødekomme forskellige strukturelle eller funktionelle krav.  Det kan fx. være krav til fleksibilitet eller styrke. Nogle gange kræves der flere filamenter inden for samme printjob. At have en 3D-printer, der er kompatibel med forskellige filamenttyper, er både omkostningsbesparende og praktisk da det giver en ekstra alsidighed, som andre printere ikke kan matche.

Det opdaterede HEPA-luftfilter, fjerner giftige partikler, der frigives under print processen

E2 bruger et HEPA-luftfilter til at rense luften for eventuelle partikler (inklusive nanopartikler), der frigives under printprocessen. HEPA-luftfilteret fungerer effektivt i klasseværelser, kontorer og i store og små arbejdsområder og fungerer ganske lydløst.

7" Touch screen for effektiv overvågning og betjening

E2's 7" touch screen giver brugerne mulighed for at interagere med printeren direkte. Den giver også assistance og visuelle modelvalg for at forenkle betjening. Som med alle Raise3D 3D-printere er E2 kompatibel med ideaMaker, et 3D-slicerprogram, og RaiseCloud, en cloud-baseret 3D-administrationsplatform. Den trådløse forbindelse giver brugerne mulighed for at holde styr på hvert printjob, mens de er på farten.

Den kraftige metalramme fungerer som et pålideligt støtte til hele bevægelsessystemet.

3D print i høj kvalitet kommer fra 3D-printere af høj kvalitet. Pro3-seriens professionelle 3D printer, bruger en kraftig metalramme til at skabe støtte til alle de bevægende dele. Det giver jævne og præcise bevægelser som kan ses i det færdige emne som kommer ud i høj kvalitet. 

Raise3D Ecosystem

Med ideaMaker og RaiseCloud kan du nemt administrere printere fra Raise3D

ideaMaker

ideaMaker er et gratis stykke 3D-slicing-software fra Raise3D. Det er kompatibel med Raise3D-printere og tredjeparts printere.

RaiseCloud

RaiseCloud er en cloud-baseret 3D-administrations platform, der er i stand til at fjernovervåge print processen og organisere printjob for mere effektiv 3D-printning

ideaMaker Library

ideaMaker Library giver brugerne slicer profiler for forskellige filamenter, herunder Raise3D-filamenter og OFP-certificerede filamenter, hvilket forenkler indstillingerne af indstillingerne for de forskellige filament typer.

Pakke vægt 44 kg
Pakke størrelse 62 × 62,6 × 76 cm
Egenskaber

, , , , , , , ,

Printer type

Indkøbskurv
Scroll to Top