Raise3D Pro3 Plus – 3D Printer

Professionel 3D Printer

Print størrelse på:

300 x 300 x 605 mm

  • Dobbelt extruder
  • Lukket printer
  • Auto bed leveling
  • HEPA Luftfilter, wifi, kamera, mv.

64.450,00 kr.

Lagerstatus: På fjernlager. 2-5 dages leveringstid

Varenummer: 95000114 Varekategorier: , Tags: ,

Raise3D Pro3 Plus - Industriel 3D printer 

Raise3Ds nylancerede Pro3 Series af professionelle 3D printere, der er en evolution af Pro2 serien, opfylder krav til både produktion og hurtige prototyper med høj præcision og stabil drift, døgnet rundt. Pro3 Plus kommer med en byggevolumen på 300x300x605 mm.

Maskinen er bygget i høj kvalitet, der inkluderer forbedrede funktioner og et smart assistentsystem, kendt som EVE, som gør Pro3-serien til et fremragende valg indenfor professionel 3D-print.

Pro3-seriens dobbelte ekstruder, virker glimrende sammen med Raise3Ds 3D-printer software, der inkluderer et 3D-slicer program, ideaMaker, en åben software template kaldet ideaMaker Library og det webbaserede 3D-printer software RaiseCloud.

Forbedrede funktioner

Pro3-serien byder på en række opgraderinger som resulterer i øget print kvalitet samt en bedre bruger oplevelse.

  • Automatiske nivellering gør opsætning hurtig og enkel.
  • Den fleksible byggeplade giver mulighed for ubesværet fjernelse af printede dele.
  • Z-aksens stivhed er øget med 75 % for mere stabil drift.
Raise3D Pro3 Forbedringer
Raise3D Pro3 Udskiftelig Printhoved

Udskifteligt Hot-End og Extruder Cover

Pro3-serien er udstyret med en modulær ekstruder med dobbelt ekstruderingssystem. Dette gør det muligt at anvende en lang række filamenter, reducere tilstopning og giver en servicevenlig adskillelse og udskiftning af komponenter. Hot-end er nem at fjerne, hvilket kan gøres uden brug af værktøj. Det gør den nem at udskifte og vedligeholde. Frontdækslet kan tages af for at  lokalisere almindelige problemer, såsom filamentstop.

Air Flow Manager for bedre køling

Air Flow Manager i Pro3-serien er placeret på bagsiden af printeren, hvilket forbedrer varmeafledning og luftcirkulationen. Det skaber et stabilt miljø inde i printkammeret. Udstyret med et HEPA luftfilter, kan Air Flow Manageren også filtrere og rense luften inde i kammeret.

Raise3D Pro3 HEPA luftfilter
Raise3D Pro3 Series EVE smart-assistent

EVE Smart Assistent

Pro3-serien har et indbygget assistent system kaldet EVE. Det kan hjælpe med almindelige print problemer og tilsvarende løsninger. EVE-assistenten kan guide brugerne til nøjagtigt at lokalisere og løse problemer, der kan påvirke det endelige print resultat.

EVE har en giver desuden brugerne påmindelser om regelmæssige vedligehold af printeren, så den altid kører bedst muligt.

Professionelle Dual Extruder

Raise3D pro3 Plus er en 3D-printer med dobbelt ekstruder, som kan udføre mere avancerede ting, såsom at producere modeller med to farver og modeller med to forskellige materialer.

Pro3-seriens professionelle 3D-ekstrudere kan løfte den ene extruder for at lave et lynhurtigt skifte mellem de to extrudere.

Raise3D Pro3 Series Filament-materialer
Raise3D Pro3 3D printer miljø

Raise3D Pro3 Plus - Brugervenlige Egenskaber

Raise3D Pro3 power recovery

Letvægtskabel med digital temperaturmåling

Pro3-serien erstatter kabelkæden med et letvægtskabel, for at reducere vægten af ekstruderen og holde tyngdepunktet centreret under udprint.

Raise 3D Pro3 Plus bruger også digital temperaturmåling, for en nøjagtig temperatur aflæsning.

Raise3D auto bed leveling

Vigtigheden af automatisk nivellering

Nivellering er processen med at sikre, at printplatformen er så plan som muligt. Raise3D Pro3 Plus har en automatisk procedure for dette. Den opretholder afstanden mellem printdyserne og bed for, at skabe en ensartet bygge flade. Dette er med til at sikre en godt vedhæftning og flot finish, af første lag.

Raise3D Pro3 HD kamera

Live overvågning med HD-kamera

Raise3D Pro3 Plus har indbygget HD-kamera til at overvåge hele 3D-printprocessen. Kameraet forbinder til RaiseCloud og herfra giver det brugerne mulighed for at overvåge hvert printjob, mens du er på farten. Det giver ro i sindet.

Med op til 300°C på hotend, kan Raise3D Pro3 Plus printe med det meste:

PLA/ ABS/ HIPS/ PC/ TPU/ TPE/ PETG/ ASA/ PP/ PVA/ Nylon/ Glass Fiber Infused/ Carbon Fiber Infused/ Metal Fill/ Wood Fill

Raise3D Pro3 Filament Udvalg

Raise3D Pro3 Plus - Sikkerhed

Raise3D Pro3 Power recovery

Dørsensor

En anden sikkerhedsfunktion ved Pro3-serien er, at den automatisk kan registrere, når en dør åbnes, og straks sætte printet på pause.

Genstart efter strømafbrydelse.

En strømafbrydelse eller manglende filament kan medføre, at et printjob går tabt, hvis de opstår midt i processen. Pro3 Plus har filamentsensor på sine ekstrudere for at pause, når filamentet er ved at løbe tør. Ligeledes har også en strømtabsfunktion til at gemme udskrivningsstatus i tilfælde af strømafbrydelse. Når strømmen genoprettes, kan den fortsætte med at printe.

 

Raise3D Pro3 Dørsensor

Pro3-serien er kompatibel med en lang række filament typer, så det kan opfylde jeres projektkrav

Afhængigt af projektets formål, kan mere end én filament type være nødvendig for, at imødekomme forskellige strukturelle eller funktionelle krav.  Det kan fx. være krav til fleksibilitet eller styrke. Nogle gange kræves der flere filamenter inden for samme printjob. At have en 3D-printer, der er kompatibel med forskellige filamenttyper, er både omkostningsbesparende og praktisk da det giver en ekstra alsidighed, som andre printere ikke kan matche.

Fleksibel byggeplade til nem fjernelse af færdige modeller

Pro3-serien er udstyret med en fleksibel byggeplade. Ved at bøje den let, kan modellen klikkes af skånsomt og pladen er klar til et nyt print.

Det opdaterede HEPA-luftfilter, fjerner giftige partikler, der frigives under print processen

Pro3-serien bruger et HEPA-luftfilter til at rense luften for eventuelle partikler (inklusive nanopartikler), der frigives under printprocessen. HEPA-luftfilteret fungerer effektivt i klasseværelser, kontorer og i store og små arbejdsområder og fungerer ganske lydløst.

7" Touch screen for effektiv overvågning og betjening

Pro3-seriens 7" touch screen giver brugerne mulighed for at interagere med printeren direkte. Den giver også assistance og visuelle modelvalg for at forenkle betjening. Som med alle Raise3D 3D-printere er Pro3-serien kompatibel med ideaMaker, et 3D-slicerprogram, og RaiseCloud, en cloud-baseret 3D-administrationsplatform. Den trådløse forbindelse giver brugerne mulighed for at holde styr på hvert printjob, mens de er på farten.

Den kraftige metalramme fungerer som et pålideligt støtte til hele bevægelsessystemet.

3D print i høj kvalitet kommer fra 3D-printere af høj kvalitet. Pro3-seriens professionelle 3D printer, bruger en kraftig metalramme til at skabe støtte til alle de bevægende dele. Det giver jævne og præcise bevægelser som kan ses i det færdige emne som kommer ud i høj kvalitet. 

Print resultater

Se forskellige præsentationer af printkvalitet

Overfladekvalitet (Video)

Udhæng (Video)

Geometrisk præcision (Video)

Raise3D Ecosystem

Med ideaMaker og RaiseCloud kan du nemt administrere printere fra Raise3D

ideaMaker

ideaMaker er et gratis stykke 3D-slicing-software fra Raise3D. Det er kompatibel med Raise3D-printere og tredjeparts printere.

RaiseCloud

RaiseCloud er en cloud-baseret 3D-administrations platform, der er i stand til at fjernovervåge print processen og organisere printjob for mere effektiv 3D-printning

ideaMaker Library

ideaMaker Library giver brugerne slicer profiler for forskellige filamenter, herunder Raise3D-filamenter og OFP-certificerede filamenter, hvilket forenkler indstillingerne af indstillingerne for de forskellige filament typer.

Pakke vægt 84 kg
Pakke størrelse 62 × 62,6 × 76 cm
Egenskaber

, , , , , , , ,

Printer type

Indkøbskurv
Scroll to Top