SUNLU Filament Dryer S4

SUNLU FilaDryer S4

Er den første filamenttørrer, der kan passe til fire spoler på én gang, hvilket øger effektiviteten og opfylder brugernes behov for flerfarveprint. Filamenttørren er designet til at tørre en lang række materialer, og den tørrede filament kan føres direkte fra filamenttørren ind i printeren for at spare tid og for at øge printkvaliteten.

  • Stor plads
  • Høj Effektivitet
  • Hurtig opvarmning
  • God Temperaturbalance
  • Universal kompatibilitet
  • Automatisk fugtighedskontrol

1.100,00 kr.

Lagerstatus: På fjern lager 3-5 dages levering

SUNLU Filament Dryer S4

Sunlu

Hvorfor bruge en filamenttørrer?

3D-printfilamenter har en tendens til at absorbere fugt fra det omgivende miljø, hvor nogle materialer er mere modtagelige end andre. Denne høje fugtabsorption kan føre til problemer under ekstruderingsprocessen, såsom tilstopninger og dårlig vedhæftning af objektet til printoverfladen, samt forskellige kvalitetsproblemer i det endelige 3D-printede produkt. Filamenttørrere er enheder, der fjerner overskydende fugt fra filament ved hjælp af varme eller varme og tørremiddel.

Print under tørring

SUNLU Filament Dryer S4 kommer med en designstørrelse på 458 mm x 218 mm x 312 mm. Den kan indeholde op til 4 ruller med 1 kg filamenter. Derudover er den udstyret med otte filamenthuller og PTFE-rør, som opfylder brugernes krav til tørring af flere filamenter og til samtidig udskrivning under tørring med flere printere.

Høj kompatibilitet

Filament Dryer S4 fra Sunlu er designet til at tørre en lang række materialer, lige fra PLA (også træ/marmor/silke), ASA, ABS, PA, PC, PETG, HIPS eller TPU. Den mest enestående egenskab ved FilaDryer S4 er, at den kan passe til 4 spoler af 1 kg filament, og den kan arbejde med filamenter på 1,75 mm, 2,85 mm og 3,00 mm i diameter.

Sunlu

Mere end kun effektivitet

SUNLU FilaDryer S4 er udstyret med PTC-varmeelementet og en triple-fan-konfiguration og demonstrerer derfor forbedret varmeeffektivitet ved at kunne varme op til 70°C på kortere tid. PTC-varmeren kan prale af en varmeeffekt på 330W, 6,9 gange kraftigere end SUNLU FilaDryer S2.

Integrering af PTC-varmeelementet og en to-niveaus temperaturkontrol sikkerhedsafbryderdesign giver et dobbelt beskyttelsessystem. Plus, overfladen af rullen er udstyret med et højtemperaturbestandigt PTFE-rør for at forhindre problemer forårsaget af højtemperatureksponering, der effektivt udligner risikoen for mindre spoledeformationer, der kan forårsage  rotationsforstyrrelser. Vores design bevarer et sikkert temperaturgab, der effektivt reducerer transmissionen af varme til kabinettets overflade.

Sunlu S4

Fugtstyring

Ud over at sikre de ideelle varmeforhold til tørring af filamenter, regulerer Filament Dryer S4 også kammerets fugtighedsniveauer. Enheden fjerner effektivt al dannet fugt gennem otte filamenthuller på chassiset.

Filament Dryer S4 er udstyret med en præcis fugtighedssensor, der viser det aktuelle fugtniveau inde i tørretumbleren, når den ikke kører. Når luftfugtigheden når eller overstiger 50 %, tænder filament Dryer automatisk for at forhindre yderligere fugtpåvirkning.

LCD Touchscreen

Filament Dryer S4 har en stor LCD-touchskærm placeret på forsiden af enheden for nem adgang. Denne berøringsskærm giver en hurtig responstid på 1 sekund og viser vigtig information såsom temperatur, tid, fugtighed, materialetype og nedtællingstid. Brugere kan justere tørretemperaturen inden for området 35-70 °C.

Sunlu touch skærm

 

 

 

 

 

 

Pakke vægt 1,320 kg
Pakke størrelse 24 × 27 × 10 cm
Indkøbskurv
Scroll to Top