PolyMaker_Logo

PolyMaker Filament

PolyMaker filament er vores high-end filament, som du aldrig går fejl af.

Vælg mellem forskellige plastik typer og et væld af farver. PolyMaker har en filosofi, at har du først prøvet deres filament, køber du aldrig andet igen. Vi kan godt forstå denne tankegang. Der er noget om det.

Vi udvider løbende vores dette sortiment og vi hører gerne fra dig, hvis du har specielle ønske til, hvad vi skal indkøbe. Søger du mere viden om brugen af forskellige filament typer, samt deres udfordringer, kan du læse vores Filament Guide.

Viser 1–30 af 51 resultater

PolyMaker 3D filament typer

PLA filament

PLA filament er lavet på plantebaseret olie og afgiver ikke synderlig lugt eller dampe under print. PLA er den plastiktype vi altid anbefaler begynderen, da den er let at printe med. Desuden er PLA billig og fås i mange farver. PolyMaker har deres PolyTerra serie, som kommer i et væld af flotte farve og samtidig er den billig og virkelig god at printe med. Samtidig er det en af markedets mest miljøvenlige filamenter, hvor der er gjort en masse tiltag til at mindske dens miljø aftryk. PolyTerra har vi også i PLA+ som er mere robust. Derudover har vi PolyLite PLA og PLA Pro som begge er mere high-end PLA filamenter.

PETG filament

Med PolyLite PETG får du en filament som er lige så nem at printe med som PolyLite PLA. PETG er dog mere varmebestandig og tåler bedre stød og slag. Det gør den til et glimrende valg til funktionelle emner, som fiksturer, beslag og prototyper.

ABS filament

PolyLite ABS afgiver minimalt lugt, som ellers er en af ulemperne ved ABS print. ABS giver stærke emner og egner sig godt til mere krævende modeller.

ASA filament

PolyLite ASA har mange af fordelene ved ABS. ASA er dog mere vejrbestandig og modstandsdygtig overfor UV lys.  PolyLite ASA egner sig derfor god til udendørs emner som skal have høj styrke og lang holdbarhed.

PC-PBT filament

Polymaker PC-PBT er en blandings plastik, som består af PC og PBT. Det giver ekstrem robusthed og emner som kan tåle hårde frostgrader, uden at bliver skør. Polymaker PC-PBT er desuden resistens over for en bred vifte af kemikalier.

Indkøbskurv
Scroll to Top