Ruby Nozzle MK8

Ruby nozzle MK8 er det perfekte valg.

312,00 kr.

Varenummer: 95300169 Varekategorier: , Tags: , , , ,

Ruby Nozzle MK8

 

Ruby nozzle MK8 er det perfekte valg, hvis du ønsker at printe med et slibende materiale som kulstof eller selvlysende filament, vil en almindelig messing nozzle blive slidt op på meget kort tid. Derfor kan du vælge at bruge en hærdet stål nozzle. Den bliver ikke slidt så hurtigt som en messing nozzle, men er lavet af stål og som materiale er den ikke optimeret til at blive brugt som “hverdags nozzle” på grund af, at varmeledningsevnen ikke er så god som i en messing nozzle. Den mest logiske løsning ville være at have det bedste fra begge verdener, hvilket du har i denne Ruby Nozzle.

Derfor skal du bruge en Ruby Nozzle MK8

Dette er den bedste Nozzle vi nogensinde har produceret. Den har den samme højkvalitets messing som i vores almindelige nozzler, men derudover har vi også tilføjet en lille rubin ædelsten i spidsen af ​​nozzlen. Dette forvandler en almindelig messing nozzle til en nozzle, du kan bruge til din standardfilament som PLA, ABS, PETG og så videre til de mere slibende som kulstoffyldte glødetråde, metal, selvlysende, træ, ja, de fleste typer ” nozzle killer filament” du kan komme på, der i øjeblikket er på markedet.

Endelig kan du bruge én nozzle til alle dine materialer.

Hvordan produceres Ruby nozzler Mk 8

Alle rubin nozzler fra PrimaCreator er lavet af den bedste højkvalitets messing med en ægte rubinspids. De er produceret på en topmoderne fabrik. Alle nozzler er fremstillet med en tolerance på mindre end ± 0,01 mm. Det betyder, at din filament får en meget glat og klar overflade under ekstrudering, hvilket selvfølgelig giver bedre print.

For de bedste resultater og optimal udskriftskvalitet anbefaler vi stærkt, at du nivellerer din byggeplade igen, efter du har skiftet til en ny nozzle. Bemærk, at en Prima Creator-nozzle muligvis er kompatibel med din printer, men afstanden mellem nozzle og byggeplade skal justeres.

Processen med at lave en Prima Creator nozzle begynder med et udvalgt materiale af høj kvalitet. Når materialet når fabrikken, er der først en optisk inspektion af det materiale, der skal bruges til hver serie af nozzler. Så er det tid til at spænde materialet fast, med andre ord lave det til en lang stang. I vores proces gøres dette kun én gang, i mange andre (billigere) tilfælde skal denne proces gentages flere gange, ofte så mange som 3-4 gange, og alligevel får du ikke de samme resultater. Efter denne proces vil materialet gennemgår et ultralydsrensebad og derefter renses det igen og beskyttes mod overfladeoxidation.

Nozzlen vil nu tage form med millimeterpræcision, tolerancen er mindre end ± 0,01 mm.

Processen med at fjerne skarpe kanter fra nozzlen er et meget vigtigt skridt, da dette udgør en stor del af resultatet. Hvis der er for mange skarpe kanter tilbage på nozzlen, vil det gøre nozzlen mere tilbøjelig til at tilstoppe. Så det er vigtigt, at nozzlen er meget glat og ren, før den tages i brug. I hver serie udvælges et par nozzler der skæres i to for at sikre, at alle specifikationer er opfyldt, og at overfladen er i perfekt stand.

Derefter kontrolleres nozzlerne en sidste gang og pakkes individuelt i en beskyttende æske – klar til at blive sendt.

Rubinmundstykket fra PrimaCreator er det perfekte valg for folk, der kun vil have det bedste og til en god pris!

Hvorfor skal jeg bruge en rubin nozzle?
Alle filamenter, til samme nozzle
Ekstrem holdbarhed
Perfekt til meget slibende filamenter som kul, selvlysende, glasfiber, metal, træ.
Perfekt diameter uden takkede kanter er lig med bedre printkvalitet

0,4mm, 0,6mm  og 0,8mm sælges enkeltvis.

 

Kompertible med:

CR-10 / CR-10 Max / CR-10 V2 / CR-10 V3 / CR-10S / CR-10S Pro V2 / CR-10S4 / CR-10S5 / CR-20 / CR-20 Pro / CR-6 MAX / CR-6 SE / Ender 3 / Ender 3 Pro / Ender 3 V2 /Ender 3-S1/ Ender 5 / Ender 5 Pro / Ender 5+ / Ender-3 Max / Ender-6 / mf.

Tekniske detaljer:

  • Type: Ruby Nozzle for MK8 printhoved
  • Materiale: Messing /Rubin
  • Gevind: M6

 

Pakke vægt 0,5 kg
Printermodel

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Nozzle størrelse

, ,

Producent

Indkøbskurv
Scroll to Top