Revopoint Mini 3D Scanner with dual axis turntable

Revopoint MINI er en højpræcision blåt lys 3D-scanner med en utrolig ydeevne. MINI er kompakt og har en præcision på op til 0,02 mm. 

6.950,00 kr.

Lagerstatus: På fjernlager. 3-5 dages levering

Varenummer: 95300220 Varekategorier: , Tags: , ,

Tør du at skabe med MINI

Revopoint MINI er en højpræcision blåt lys 3D-scanner med en utrolig ydeevne. MINI er kompakt og har en præcision på op til 0,02 mm. Dens ydeevne konkurrerer med professionelle dentale støbescannere, hvilket gør den dygtige brug af MINI til dental støbning af professionelle mulig. MINI kan også bruges til smykkedesign, reverse engineering, kvalitetsinspektion, reproduktion af hobbysæt, fremstilling af miniature 3D-modeller osv. MINI er et nødvendigt modelleringsværktøj for fagfolk som designere, ingeniører, producenter og medicinske og videnskabelige forskere.

 

Utrolig præcision på 0,02 mm

MINIs scanner med præcision på 0,02 mm i industriel kvalitet gør det muligt for selv de mindste dele at blive scannet nøjagtigt og præsenteret som sådan. Outputmodellen har en høj tæthed af punktskyer med en punktafstand på 0,05 mm. Du kan bruge MINI til dental støbning, smykkedesign, reproduktion af garagesæt, fremstilling af miniature 3D-modeller og andre områder og tilfælde, hvor det er nødvendigt at opnå detaljerede højpræcisionsmodeller.

Precisions scanning
Industrial-Blue-Light

Industrielt blåt lys

MINI anvender blåt lysteknologi i industriel kvalitet, som projicerer struktureret lys med ultrahøj opløsning og har en stærk evne til at modstå omgivende lys. Klasse 1 blåt lys, der bruges i MINI-scanneren, er uskadeligt for den menneskelige krop og kan scannes direkte på huden [2], hvilket gør det sikkert og brugervenligt til alle mulige anvendelser.

Scanningshastighed op til 10 fps

Revopoint MINI har en scanningshastighed på op til 10 billeder i sekundet. Ved hjælp af opgraderede intelligente algoritmer kan den reducere syningsfejl markant ved successiv scanning. Integrationen af en proprietær chip gør det muligt for MINI at udlæse 3D-data direkte.

Scanningshastighed
Alsidige-Scanning-tilstande

Forskellige Scannings tilstande

MINI er designet til at fungere som en håndholdt og stationær enhed til flere 3D-scanningsapplikationer. MINI understøtter to måder at krere på. Det er en ideel enhed, der kan scanne objekter med forskellige former til alle former for 3D-modelleringsbehov.

kompakt-og-skabende-3D-scanner

Let tilgængelig software

Revopoint har udviklet tre kraftfulde software til at opnå en endnu mere perfekt model: 3D-scanningssoftwaren Revo Scan, den professionelle modelredigeringssoftware Revo Studio og kalibreringssoftwaren Revo Calibration. Hver af disse software kan bruges på forskellige stadier af scanningsprocessen for at hjælpe med at skabe en højpræcision 3D-scanning, der fanger hver en millimeter af detaljer, som brugeren søger at inkludere.

Let tilgængelig ikoner

Kompatibel med designsoftware

Modelformaterne, der udlæses af Revopoint-scannere, er kompatible med almindelig 3D-behandlingssoftware. Det er ideelt for brugere at opnå en bekvem og effektiv arbejdsgang på tværs af platforme.

Kompatible designs

En bred vifte af applikationer

MINI kan rumme flere applikationer, herunder reverse engineering, digital behandling af fossiler og kulturelle relikvier, smykkedesign, medicinsk applikation, 3D-animation, kvalitetsinspektion osv.

Mange applikationer
Mange applikationer

Options til flere muligheder

Håndholdt enhed

Håndholdt stabilisator

S1 håndholdt stabilisator er designet til Revopoint 3D-scannerserien, inklusive POP- og MINI-serien. Den er udstyret med et indbygget højpræcisionsgyroskop og stabiliseringsenhed. Det kan effektivt eliminere dårlig punktsky-præcision og spore billedtab. Dette giver mulighed for jævn scanning uden at gå i stå.

Dobbeltakset pladespiller

Den dobbeltaksede pladespiller A230 er et skræddersyet tilbehør til Revopoint-scannere. Den anvender et 360° vandret design, ca. 30° lodret vinkel og en kontrolleret rotationsvej til hurtig dataopsamling af punktskyer. Det løser tidligere problemer med ufuldstændig dataopsamling eller huller forårsaget af ukorrekte operationer såsom omgivende okklusion, hvilket i høj grad forbedrer scanningskvaliteten og effektiviteten.

Dobbelt aksel drejebord
Hurtig samling

Aftageligt stativ og hurtigopsætningssæt

Ved at bruge sættene til at justere din scanner i en passende højde og vinkel, kan du scanne mere bekvemt. Den har gratis udvidelse og højdejustering for udvidet enhedskompatibilitet og til at rumme flere applikationer.

Scanningsspray

AESUB er en globalt anerkendt udbyder af scanningssprayløsninger. Formålet med en scanningsspray er at skabe en ikke-reflekterende overflade på objekter ved scanning for at øge effektiviteten under scanninger. Det virker ved at give en tynd og homogen belægning, der selv forsvinder inden for 4 timer, hvilket betyder, at der ikke er behov for efterscanning. AESUB blå serie indeholder ikke pigmenter eller forårsager skade på følsomme scanningsenheder, laboratorier eller produktionssteder.

Scanning spray
Opstilling

Specifikationer ENG

Name MINI
Technology Dual-camera Blue Structured
Light
Application Scanning Small Objects
Single-frame Precision Up to 0.02mm
Single-frame Accuracy Up to 0.05mm
Resolution 0.05mm
Single Capture Range 64mm x 118mm
Working Distance 100mm ~ 200mm
Minimum Scan Volume 10mm x 10mm x 10mm
Scan speed Up to 10fps
Light Source Class 1 Blue Light
Scanning Modes Feature, Marker, Dark
Output Formats STL, PLY, & OBJ
Color Scanning YES
Outdoor Scanning No
Ready to Print 3D Models YES
Scanner Weight 160g
Dimensions 120mm x 38.5mm x 25mm
Compatible Systems Windows 8\10\11 (64-bit), Android, iOS, macOS
Wi-Fi 5 GHz
Bluetooth 4.1
Connector Type Micro-B to A/C USB 3.0

Læs mere på producentens hjemmeside

Pakke vægt 0,5 kg
Pakke størrelse 24 × 24 × 1 cm
Producent

Indkøbskurv
Scroll to Top