Nozzle til Anycubic Vyper

Nozzle til Anycubic Vyper

100,00 kr.

Varenummer: N/A Varekategorier: , Tags: , , , ,

Nozzle til Anycubic Vyper

 

Nozzles til Anycubic Vyper er en serie af Erstatnings nozzler

At have en høj-kvalitets nozzle til Anycubic Vyper er lige som at have en skarp blyant, dette er et must for at få et super print.

Nozzle til Anycubic Vyper er produceret af den beste høj-kvalitets messing eller stål (afhængig af type). Er færdiggjort i en topmoderne fabrik. Alle nozzler er fremstillet med en tolerance på mindre end ± 0,01 mm. Det betyder, at din filament får en meget glat og klar overflade under ekstrudering, hvilket naturligvis giver bedre print.

For de bedste resultater og optimal udskriftskvalitet anbefaler vi stærkt, at du nivellerer din printplade igen, efter du har skiftet til en ny nozzle. Bemærk, at en PrimaCreator-nozzle muligvis er kompatibel med din printer, men afstanden mellem nozzle og printplade skal justeres.

Processen med at lave en PrimaCreator nozzle begynder med et udvalgt materiale af høj kvalitet.

Når materialet når fabrikken, er der først en optisk inspektion af det materiale, der skal bruges til hver batch af nozzler. Så er det tid til at spænde materialet fast, med andre ord lave det til en lang stang. I vores proces gøres dette kun én gang, i mange andre (billigere) tilfælde skal denne proces gentages flere gange, ofte så mange som 3-4 gange, og alligevel får du ikke de samme resultater.

Efter denne proces går materialet igennem et ultralydsrensebad, og derefter renses det igen og beskyttes mod overfladeoxidering.

Nozzlen vil nu tage form med millimeter præcision, tolerancen er mindre end ± 0,01 mm.

Processen med at fjerne skarpe kanter fra nozzlerne er et meget vigtigt skridt, da dette udgør en stor del af resultatet. Hvis der er for mange skarpe kanter tilbage på nozzlen, vil dette få nozzlen mere tilbøjelig til at tilstoppe. Så det er vigtigt, at nozzlen er meget glat og ren, før den tages i brug. I hver batch udvælges et par dyser og skæres i to for at sikre, at alle specifikationer er opfyldt, og at overfladen er i perfekt stand.

Derefter kontrolleres dyserne en sidste gang og pakkes individuelt i en beskyttende æske – klar til at blive sendt.

Serien af nozzler fra PrimaCreator er det perfekte valg for folk, der kun vil have det bedste og til en god pris!

Specifikationer:

  • Type: Nozzle til Anycubic Vyper printhoved
  • Materiale: Messing
  • Diameter: 7,00 mm
  • Højde: 21,00  mm
  • Gevind: 6,00 mm
  • Vægt: 2,50 g
Pakke vægt 0,5 kg
Printermodel

Nozzle størrelse

,

Indkøbskurv
Scroll to Top