MK8 hærdet stål Nozzle

PrimaCreator hærdet stål Nozzle

Særlig velegnet til Carbon-P samt wood og metal filament.

Forbedre din emne kvalitet betydelig.

Din nozzles levetid bliver væsentlig forbedret

225,00 kr.

MK8 hærdet stål Nozzle

MK8 stål nozzle lavet af hærdet stål. 0,4 mm eller 0,6 mm

Passer til: CreateBot, Creality CR-10-serien, MakerBot Replicator 2, CraftBot-serien, mf.

Kvalitets dyserne fra PrimaCreator er en serie udskiftningsdyser, der kan gøre en større forskel på resultatet, end du måske tror. At have en dyse af høj kvalitet er som at have en skarp blyant, du har brug for den, for at få et godt resultat.

Denne dyse fra PrimaCreator er lavet af den bedste stål og af høj kvalitet den færdiggøres på en moderne fabrik. Alle dyser er fremstillet med en tolerance på mindre end ± 0,01 mm. Dette betyder, at din filament vil have en meget glat og klar overflade under ekstrudering, hvilket naturligvis resulterer i et bedre resultat.

Gode råd:

For de bedste resultater og optimal printkvalitet anbefaler vi stærkt, at du justerer din bed igen, efter du har skiftet til en ny dyse. Bemærk, at en PrimaCreator-dyse muligvis er kompatibel med din printer, men afstanden mellem dyse og bed skal justeres.

Fremstillingsprocessen:

Processen med at fremstille en PrimaCreator-dyse begynder med et valgt materiale af høj kvalitet. Når materialet når fabrikken, foretages der først en optisk inspektion af det materiale, der skal bruges til hver batch dyser. Så er det tid til at valse materialet, med andre ord, gøre det til en lang stang. I vores proces sker dette kun en gang, i mange andre (billigere) tilfælde skal denne proces gentages flere gange, ofte så mange som 3-4 gange, og alligevel får du ikke de samme resultater.

Efter denne proces går materialet gennem et ultralydsrengøringsbad, og derefter rengøres det igen og beskyttes mod overfladeoxidation.

Dysen vil nu tage form med millimeterpræcision, tolerancen er mindre end ± 0,01 mm.

Processen med at fjerne skarpe kanter fra dyserne er et meget vigtigt skridt, da dette udgør en stor del af resultatet. Hvis der er for skarpe kanter tilbage på dysen, vil det gøre dysen mere tilbøjelig til at tilstoppe. Så det er vigtigt, at dysen er meget glat og ren, inden den bruges. I hver batch vælges et par dyser og skæres i halve for at sikre, at alle specifikationer er opfyldt, og at overfladen er i perfekt stand.

Dyserne kontrolleres derefter en sidste gang og pakkes individuelt i en beskyttende æske – klar til at blive sendt til dig.

Serien af ​​dyser fra PrimaCreator er det perfekte valg for folk, der kun ønsker det bedste og til en stor værdi!

Tekniske detaljer:

  • Type: PrimaCreator hærdet stål Nozzle
  • Materiale: Hærdet stål
  • Diameter: 5,78mm
  • Højde:13,00mm
Pakke vægt 0,5 kg
Printermodel

, , , ,

Nozzle størrelse

,

Indkøbskurv
Scroll to Top