3D printer

3D printer fra Creality, Prusa, Anycubic, CreatBot, Skriware og Robo. Vi forsøger at være skarpe på prisen og altid yde en gods service. Vi har printere til begynderen, til entusiasten, til skoler eller til arkitekten som skal fremvise sit design, mv. 3D printere er i dag nået så langt i teknologien, at selv de billige printere til 2000,- kr. er velkørende og i god kvalitet. Derfor handler det mere om byggestørrelse og features. Se det spændende udvalg af 3D printere og er du i tvivl, så ring til os og få en snak:
Læs mere.

AnyCubic 3D printere

Vi har valgt at satse på DLP 3D printere fra AnyCubic, da de laver nogle virkelig gode Resin printere.

Creality 3D printere

Creality er en kinesisk producent, som virkelig slog igennem med deres prisbelønnede CR-10 model. Det er efterfølgende blevet til en lang række velkørende 3D printere, som hele tiden bliver forbedret med nye features. Der er produceret mere end 500.000 Creality printere og derfor findes der et stort entusiastisk community, der gør det let at finde input, support og fede modifikationer til din printer. Creality’ 3D printere er altid et sikkert valg.

Ender serien kommer mere adskilte end CR serien gør, så der er lidt mere at bygge, inden printeren er klar til brug. Der medfølger vejledning til dette og det burde være nemt for de fleste.

CreatBot 3D printere

CreatBot er en kinesisk producent, som laver nogle seriøse 3D printere.

Vi har valgt at satse på deres lidt større printere med stor byggevolumen. Her skiller CreatBot sig nemlig ud, da priserne stadig er spiselige. Desuden kommer mange af dem med en hot-end som kan gå over 400°C og det giver nogle spændende muligheder i materialevalg.

Vi kan desuden skaffe mange andre modeller fra CreatBot, så kontakt os gerne, hvis du skulle have andre modeller i tankerne.

Prusa 3D printere

Prusa producerer nogle af de mest anerkendte og anmelder roste 3D printere lige for tiden. Prusa er bare et godt valg til den private entusiast. Deres printere laver bare et virkelig flot stykke arbejde med modeller i høj kvalitet.

3D printere fra Robo 3D

Robo 3D er en europæisk producent fra Polen, som laver 3D printere, rettet mod skolebrug.

Skriware 3D printer

Skriware har gjort meget ud af at lave en brugervenlig 3D printer, som er decideret designet til undervisningsbrug. Den er helt unik i dens samspil med Skribot robotterne og hele Skriwares undervisnings akademi. Det hele er bundet sammen og gør det nemt for læreren og spændende og lærerigt for eleverne.

Viser 1–30 af 43 resultater

Scroll til toppen